Palmový cukor ARENGA 250g

Vzniká zahusťovaním nektaru kvetov cukrovej palmy arengy. Typická jemne karamelová chuť sa hodí do dezertov aj azijskej kuchyne.

Palmový cukor ARENGA 250g

Kód produktu:

1204

BIO:

A

Krajina pôvodu:

Kolumbia

Cena:

 
2,92

na sklade

Kúpiť

OBJ. KÓD: 1200
HMOTNOSŤ: 400 g
KRAJINA PÔVODU: Kolumbia
POUŽITIE: Je ideálnou náhradou bieleho cukru, a to hlavne vtedy, ak nechceme príliš ovplyvniť farbu pokrmu - napríklad u vianočného pečiva, kokosiek, bielkových pien, šľahačky atď.
VÝŽIVOVÉ INFORMÁCIE: Vďaka zostatkovej trstinovej melase obsahuje NATURALA stopové množstvo minerálnych látok: železa, zinku, horčíka, vápnika ...
Skladovať v suchu.