Prírodná bio ryža natural

Špičková bio ryža natural dlhozrnná, guľatozrnná, basmati, rizoto zo špeciálneho druhu ryže ...

 
na sklade
4,17
Kúpiť
 
na sklade
4,03
Kúpiť
 
na sklade
3,24
Kúpiť
 
na sklade
3,79
Kúpiť
 
na sklade
2,69
Kúpiť
 
na sklade
2,29
Kúpiť
 
na sklade
2,55
Kúpiť
 
na sklade
2,29
Kúpiť
 
na sklade
2,12
Kúpiť
 
na sklade
3,06
Kúpiť

Prírodná bio ryža natural dlhozrnná, guľatozrnná, basmati, mliečna ryža... a iné druhy ryže v biokvalite. Bio ryža natural obsahuje veľké množstvo aminokyselín, vitamín B a E, draslík aj železo. V tele pomáha regulovať obsah vody, čistí tráviaci trakt a pri pravidelnej konzumácii tiež pomáha znižovať hladinu cholesterolu. Navyše neosahuje lepok, a pomáha pri regulácii váhy. Vďaka pomalému uvoľňovaniu cukru do krvi je ryža natural vhodná aj pri cukrovke alebo hypoglykémii, znižuje krvný tlak. Prospieva aj kvalite vlasov, nechtov, pokožke a kostiam.

Všetky tuky, ktoré ryža obsahuje, sú obsiahnuté v klíčkoch a otrubách. Nakoľko obsahujú nenasýtené mastné kyseliny, predstavujú veľkú biologickú hodnotu. Celozrnná ryža obsahuje významné množstvo vitamínu B1 a E. Celozrnná ryža je najlepšia, lebo obsahuje okrem týchto vitamínov aj B2, B6, niacín a B1. Pred varením je dobré ju namočiť, aby bola mäkšia. Dobrú službu pri varení celozrnnej ryže urobí aj pár kvapiek citrónovej šťavy do vody, v ktorej ryžu varíme. 

Basmati ryža má dlhé úzke zrnká, typickú príjemnú vôňu a chuť a po uvarení je sypká a nezlepená. 

Ryža je užitočná pri vysokom krvnom tlaku a srdcových chorobách. Pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi a takisto hladinu kyseliny močovej (dna, artritída). Uľahčuje trávenie a mierne sťahuje, čím pomáha obnovovať črevnú sliznicu po kolitíde alebo gastronteritíde.

Ryža Thaibonnet natural
Natural ryža vyniká čistotou a neporušenosťou dlhých zŕn, po uvarení je krásne nadýchaná, sypká, pevná a voňavá. Je veľmi všestranná a svojou chuťou sa skvele hodí k mnohým pokrmom.

Ryža je veľmi zdravá a  vďaka nej možno naštartovať metabolizmus, či posilniť imunitu. Ryža je vynikajúcim zdrojom betaglukánu,  ktorý priaznivo vplýva na posilnenie imunity. Má dostatočný obsah kyseliny glukurónovej, ktorá sa v tele za pomoci enzýmov viaže s ťažko odbúrateľnými jedovatými látkami, ktoré naše telo potom ľahšie vylúči a tak sa ich zbaví.