OBJ. KÓD: 4620
HMOTNOSŤ: 250 g
KRAJINA PÔVODU: Nemecko
POUŽITIE: Vynikajúca výživná nátierka na pečivo (možno kombinovať s medom, javorovým sirupom, hrozienkami ...), ku zjemnenie zákuskov, na pečenie (do báboviek, tort či sušienok), do jogurtu, mliečnych kokteilov a müsli, k ochuteniu zeleninových jedál a ako základ šalátových zálievok. Odborníci na výživu odporúčajú mandľovú pastu pre malé deti a dojčiace matky.
RECEPT: Mandľové mlieko: rozmixovaním lyžice mandľovej pasty s 200 ml horúcej vody a pár kvapkami kvalitného oleja lisovaného za studena získame mandľové mlieko pre malé deti a dojčiace ženy. Dosladíme podľa chuti medom, javorovým sirupom alebo Rapadurou.
ZLOŽENIE: mandle nepražené, sparené a olúpané.
Skladovať v suchu.