Pripravujeme ho krátkym prevarením v mlieku (kravskom či rastlinnom) v pomere 2 lyžičky zmesi na 1 hrnček kvapaliny. Výsledkom je hustý nápoj plnej čokoládovej chuti.
Pripravujeme ho krátkym prevarením v mlieku (kravskom či rastlinnom) v pomere 2 lyžičky zmesi na 1 hrnček kvapaliny. Výsledkom je hustý nápoj plnej čokoládovej chuti.
OBJ. KÓD: 4433
HMOTNOSŤ: 200 g
KRAJINA PÔVODU: Španielsko, PÔVOD KAKAA: Dominikánska republika
ZLOŽENIE: prírodný trstinový cukor, kakaový prášok 22%, kukuričný škrob. Všetky zložky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Kakao najmenej 22%.
Skladovať v suchu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 1723 kJ / 407 kcal
Tuky 2,7 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7 g
Sacharidy 88,2 g z toho cukry 58,7 g
Vláknina 3,5 g
Bielkoviny 5,5 g
Soľ 0,01 g