NATU Lyofilizovaná broskyňa 20 g

Mrazom sušená broskyňa si vďaka šetrnému spracovaniu uchováva až 90% všetkých pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba. Lyofilizované ovocie sa pri kontakte s vodou navracia do takmer pôvodného stavu. Broskyňa je bohatá na rad vitamínov skupiny B, vitamíny C a E, ktoré sú najlepšími prírodnými antioxidantmi.

Tvar broskyne môže pripomínať srdce a tomu tiež zodpovedá jej zloženie. Je zdrojom nielen provitamínu, betakaroténu a ďalších vitamínov, ale obsahuje tiež draslík, horčík a vlákninu. Obsahujú antioxidačné vitamíny A, C a E prispievajú k ochrane cievnych stien, vitamíny skupiny B. Broskyne sú bohaté tiež na draslík a horčík, opäť podporujúce pravidelný srdcový rytmus. Navyše majú broskyne najmenej tukov zo všetkých druhov ovocia a navyše najnižší obsah sodíka.

NATU Lyofilizovaná broskyňa 20 g

Zdroj vitamínov A, C, B a E, posilňuje činnosť krvného systému, ľahké, chrumkavé a plné chuti. Lyofilizovaná broskyňa sa dá jesť len tak, alebo použiť na dochutenie kaší, jogurtov, zmesou cereálií, výživ či sladkých múčnikov. Skvele ochutí smoothies alebo sa hodí do cesta pri pečení a príprave RAW pokrmov.

Kód produktu:

70617

BIO:

N

Krajina pôvodu:

Nemecko

Cena:

 
2,17

na sklade

Kúpiť

Krajina pôvodu: Nemecko
Zloženie: broskyňa plátky lyofilizovaná
Skladovať v suchu.