Balzamikový ocot jablčný BEUTELSBACHER 330ml

Základnou surovinou pri výrobe tohto balzamikového octu sú jablká z vyhlásených sadarských oblastí v Južnom Nemecku. Jablká sú vylisované a čerstvá šťava sa nechá zfermentovať na jablkový ocot. Ten získava typickú stredomorskú chuť balsamika počas následného zrenia. Plnosť chuti a zníženie kyslosti je dosiahnuté pridaním zahustenej jablčnej šťavy.

Jablčný balzamikový ocot má veľmi príjemnú sladko-kyslú chuť, ktorá sa veľmi dobre hodí k ľahko nahorklým šalátom ako je napr. Čakanka. Okrem zeleninových šalátov ho používame tiež do ovocných šalátov, na dochutenie hydiny a rýb a k ovoňanie dezertov. Jahody zľahka pokropené jablčným balsamikem sú vynikajúce.

Balzamikový ocot jablčný BEUTELSBACHER 330ml

Kód produktu:

9724

BIO:

A

Krajina pôvodu:

Nemecko

Cena s DPH:

 
5,19
bez DPH 4,32 €

na sklade

Kúpiť
+

OBJ. KÓD: 9724
OBJEM: 330 ml
KRAJINA PÔVODU: Nemecko
ZLOŽENIE: jablčný ocot, zahustená jablková šťava. Obe zložky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Skladovať v suchu.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota 851 kJ / 203 kcal
Tuky 0,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 45 g
z toho cukry 43 g
Bielkoviny 0,5 g
Soľ 0,05 g