Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny. Naše arrabbiata bola vyrobená v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny. Naše arrabbiata bola vyrobená v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
OBJ. KÓD: 10300
HMOTNOSŤ: 340 g
KRAJINA PÔVODU: Taliansko
ZLOŽENIE: paradajky * 85%, olivy * 5%, olivový olej extra panenský *, cibuľa *, mrkva *, zeler *, morská soľ, bazalka *, cesnak *, ostré feferónky *. Zložky označené * pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Použitie: Omáčku stačí ohriať a podávať s cestovinami. Môže slúžiť aj studená ako "dip" k namáčaniu tortill, surových kúskov zeleniny alebo zemiakových lupienkov.
Skladovať v suchu.
100 g obsahuje v priemere:
Energia: 257 kJ / 63 kcal
Bielkoviny: 1,2 g
Sacharidy: 4,2 g
Tuky: 4,4 g
Lykopén: 9 mg