Na Slovensku nie je používanie passat - drvených paradajok - zatiaľ príliš rozšírené. Na rozdiel od paradajkového pretlaku, sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti a vône paradajok než paradajkový pretlak.
Na Slovensku nie je používanie passat - drvených paradajok - zatiaľ príliš rozšírené. Na rozdiel od paradajkového pretlaku, sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti a vône paradajok než paradajkový pretlak.
OBJ. KÓD: 10000
HMOTNOSŤ: 680 g
KRAJINA PÔVODU: Taliansko
POUŽITIE: Passat tvoria ideálny základ omáčok na cestoviny, polievok, zeleninových zmesí, paradajkovej polievky a omáčky, leča ...
ZLOŽENIE: rozdrvená paradajky 99%, morská soľ. Paradajky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Skladovať v suchu.
100 g obsahuje v priemere:
Energia: 92 kJ / 22 kcal
Bielkoviny: 1,6 g
Sacharidy: 2,9 g
Tuky: 0,2 g
Lykopén: 11 mg