Prírodná bio ryža natural
Špičková bio ryža natural dlhozrnná, guľatozrnná, basmati, rizoto zo špeciálneho druhu ryže ...
Najpredávanejšie

Indica je odroda dlhozrnnej ryže a je po uvarení nadýchaná a sypká, zrná sú pevné a voňavé. Používame ju hlavne ako prílohu a ako základ vyprážanej ryže so zeleninou či mäsom....

Indica je odroda dlhozrnnej ryže a je po uvarení nadýchaná a sypká, zrná sú pevné a voňavé. Používame ju hlavne ako prílohu a ako základ vyprážanej ryže so zeleninou či mäsom....

Basmati je obľúbená pre svoju typickú vôňu a chuť. Jej dlhé a úzke zrnká sú po uvarení nadýchané, sypké a pevné. Basmati je veľmi všestranná a skvele sa hodí k mnohým pokrmom,...

Basmati je obľúbená pre svoju typickú ušľachtilú vôňu a chuť. Jej dlhé a úzke zrnká sú po uvarení nadýchané, sypké a pevné. Je veľmi všestranná a svojou chuťou sa skvele hodí k...

Jasmínová ryža pri varení uvoľňuje charakteristickú jedinečnú vôňu. Jej dlhé zrnká sú po uvarení ľahko lepkavé, ale pevné. Skvele sa hodí ako príloha k ázijským pokrmom. Natural...

Naša mliečna ryža je guľatozrnná ryža vypestovaná v Taliansku. Po uvarení je mäkká a ľahko lepkavá a hodí sa ako príloha k omáčkam, do ryžových náplní, nákypov a ako závarka do...

Naša mliečna ryža je guľatozrnná ryža vypestovaná v Taliansku. Po uvarení je mäkká a ľahko lepkavá a hodí sa ako príloha k omáčkam, do ryžových náplní, nákypov a ako závarka do...

Bio himalájska basmati ryža natural dlhozrnná pololúpaná je po uvarené voňavá, sypká, pevná.
Prírodná bio ryža natural dlhozrnná, guľatozrnná, basmati, mliečna ryža... a iné druhy ryže v biokvalite. Bio ryža natural obsahuje veľké množstvo aminokyselín, vitamín B a E, draslík aj železo. V tele pomáha regulovať obsah vody, čistí tráviaci trakt a pri pravidelnej konzumácii tiež pomáha znižovať hladinu cholesterolu. Navyše neosahuje lepok, a pomáha pri regulácii váhy. Vďaka pomalému uvoľňovaniu cukru do krvi je ryža natural vhodná aj pri cukrovke alebo hypoglykémii, znižuje krvný tlak. Prospieva aj kvalite vlasov, nechtov, pokožke a kostiam.
Všetky tuky, ktoré ryža obsahuje, sú obsiahnuté v klíčkoch a otrubách. Nakoľko obsahujú nenasýtené mastné kyseliny, predstavujú veľkú biologickú hodnotu. Celozrnná ryža obsahuje významné množstvo vitamínu B1 a E. Celozrnná ryža je najlepšia, lebo obsahuje okrem týchto vitamínov aj B2, B6, niacín a B1. Pred varením je dobré ju namočiť, aby bola mäkšia. Dobrú službu pri varení celozrnnej ryže urobí aj pár kvapiek citrónovej šťavy do vody, v ktorej ryžu varíme.
Basmati ryža má dlhé úzke zrnká, typickú príjemnú vôňu a chuť a po uvarení je sypká a nezlepená.
Ryža je užitočná pri vysokom krvnom tlaku a srdcových chorobách. Pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi a takisto hladinu kyseliny močovej (dna, artritída). Uľahčuje trávenie a mierne sťahuje, čím pomáha obnovovať črevnú sliznicu po kolitíde alebo gastronteritíde.
Ryža Thaibonnet natural
Natural ryža vyniká čistotou a neporušenosťou dlhých zŕn, po uvarení je krásne nadýchaná, sypká, pevná a voňavá. Je veľmi všestranná a svojou chuťou sa skvele hodí k mnohým pokrmom.
Ryža je veľmi zdravá a vďaka nej možno naštartovať metabolizmus, či posilniť imunitu. Ryža je vynikajúcim zdrojom betaglukánu, ktorý priaznivo vplýva na posilnenie imunity. Má dostatočný obsah kyseliny glukurónovej, ktorá sa v tele za pomoci enzýmov viaže s ťažko odbúrateľnými jedovatými látkami, ktoré naše telo potom ľahšie vylúči a tak sa ich zbaví.