Ovocňák

Tieto sušené hruškové krúžky obsahujú iba 100% slovenských hrušiek bez pridaného cukru. Vyrába sa z tých najsladších odrôd hrušiek Williams zo sadov z Vlčnova. Hrušky sú...

Tieto jablčné krúžky obsahujú iba 100% slovenských jabĺk bez pridaného cukru. Najprv prechádzajú jabĺčka dôkladnou prebierkou, potom sa okrájajú, zbavia jadrovníka a nakrájajú...

Toto ovocné pyré obsahuje čistý pretlak z jabĺk, sliviek, višní a arónie bez pridaného cukru či iných prísad v praktickom vrecúšku. Ovocie je na výrobu starostlivo vyberané,...

Tento mušt je vyrobený zo starostlivo vybraných jabĺk a bieleho hrozna z českých a slovenských sadov. Vďaka lisovaniu za studena si mušt zachováva množstvo prospešných látok a...

Tento mušt je vyrobený zo starostlivo vybraných jabĺk a čučoriedok z českých a slovenských sadov. Vďaka lisovaniu za studena si mušt zachováva množstvo prospešných látok a...

Tento mušt je vyrobený zo starostlivo vybraných jabĺk a marhúľ z českých a slovenských sadov. Vďaka lisovaniu za studena si mušt zachováva množstvo prospešných látok a...

Poctivý slivkový lekvár varený klasickým spôsobom v medenom kotli zhruba 48 h. Slivky pochádzajú zo slovenských sadov a žnú sa v plnej zrelosti. Vďaka tomu sa lekvár nemusí...

Tieto ovocné jablčno-višňové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-hruškové plátky obsahujú iba 100 % českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-slivkové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-malinové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-marhuľové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...
Stránka 1 z 3 - 27 položiek celkom