Prírodné bio výrobky z rajčín a zeleniny

Táto sladká sójová pochúťka obsahuje iba pšeničný sirup (bez lepku a fruktózy), sójovú okaru a štedrú dávku kokosu. To všetko v bio kvalite. Suk nie je presladený a neobsahuje...

Táto sladká sójová pochúťka obsahuje iba pšeničný sirup (bez lepku a fruktózy), sójovú okaru, kokos a sušený zázvor. To všetko v bio kvalite. Suk nie je presladený a neobsahuje...

Táto paradajková omáčka sa varí podľa klasickej talianskej receptúry. Na jej výrobu sa používajú iba suroviny v bio kvalite – paradajky, paradajkový pretlak a stredomorské...

Skvelá omáčka pre milovníkov mexickej kuchyne. Omáčka Chilli sin carne je zložená iba z kvalitných bio surovín. Jej základom sú paradajky, ktoré výborne dopĺňa marinovaný...

Táto tradičná balkánska pochúťka z pečených paprík obsahuje naozaj štedrú porciu pečených paprík, ktoré dopĺňa baklažán a slnečnicový olej. Jemnú sladko kyslú chuť mu dodáva...

Táto pochúťka sa skladá len z húb shiitake, ktoré sa marinujú v kokosovom tuku spoločne so sójovou omáčkou, miso pastou a zmesou korenia. Tieto jerky sú pikantné vďaka prídavku...

Táto pochúťka sa skladá len zo šampiňónov, ktoré sa marinujú v kokosovom tuku spoločne so sójovou omáčkou, miso pastou a zmesou korenia. Sú skvelé len tak alebo k vínu či pivu.

Táto pochúťka sa skladá len z húb shiitake, ktoré sa marinujú v kokosovom tuku spoločne so sójovou omáčkou, miso pastou a zmesou korenia. Sú skvelé len tak alebo k vínu či pivu.

Bio paradajky vypestované pod tureckým slnkom boli nakrájané, presolené morskou soľou a usušené na slnku. Sušené paradajky dodajú pokrmom stredomorskú chuť a používame ich do...

Toto zaujímavé pesto zo sušených paradajok je vyrábané podľa pôvodného talianskeho receptu a dodá pokrmu krásnu farbu a výraznú chuť sladkých zrelých rajčiat. Dochutené je...

Toto výberové pesto je vyrábané podľa tradičného talianskeho receptu a vyniká veľmi vysokým podielom čerstvej bazalky. Dochutené je píniovými orieškami a vlašskými a kešu...

Toto výberové pesto je vyrábané podľa tradičného talianskeho receptu a vyniká veľmi vysokým podielom orechov a čerstvej bazalky. Dochutené je pravým parmezánom, ovčím pecorínom...
Bio kečup, rajčinový pretlak a sušené paradajky sa vyrábajú zo zrelých bio paradajok. Nakrájané a sušené paradajky - patria k najzdravšej zelenine sveta. Sú dôležitým zdrojom antioxidantov, majú bohatý obsah karoténu a vitamínu E. Sušené rajčiny na slniečku s morskou soľou. Používajú sa na pizzu, na ochutenie zeleninových omáčok a do nátierok.
Bio sušené paradajky sú vhodné konzuovať pri rôznych diétach. Obsahujú množstvo vitamínov, najmä A, B, C, ale aj minerály a stopové prvky.
Bio paradajky boli vypestované na ekologických farmách v tureckej oblasti Salihli. Plne vyvinuté sušené paradajky sú starostlivo prebraté, umyté, nakrájané na pozdĺžne kúsky a vysušené na slnku s morskou soľou. Tento výrobok pochádza z projektu TURECKO.
Sušené rajčiny sú šťavnatá stredomorská delikatesa, ktorá vyniká typickou korenenou chuťou a je vyrábaná tradičným spôsobom ručne.
Tento bio kečup je vyrobený zo zrelých čerstvých na talianskom slnku do červena dozretých paradajok a na rozdiel od bežných kečupov neobsahuje žiadne zahusťovadlá (napr. škrob). Na jednu fľašu sa spotrebuje 1,2 kg čerstvých paradajok a kečup má vďaka tomu výraznú chuť paradajok. Neobsahuje samozrejme žiadne konzervanty a je sladený prírodným trstinovým cukrom.
Sušené paradajky bio sú naložené v jemnom extra panenskom olivovom oleji a aromatizované rozmarínom.