Prírodné bio výrobky z rajčín a zeleniny, Strana 2
Toto pesto pre gurmánov je vyrábané podľa tradičného talianskeho receptu a vyniká veľmi vysokým podielom píniových semienok a čerstvej bazalky. Dochutené je pravým parmezánom a...
Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú. Po ukončení fermentačného procesu sa odstráni kôstka, olivy sa naplnia mandľou a naložia do slaného nálevu zloženého...
Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú. Po ukončení fermentačného procesu sa odstráni kôstka, olivy sa naplnia cesnakom a naložia do slaného nálevu zloženého...
Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú, a potom sú naložené do slaného nálevu zloženého iba z vody, soli, vínneho octu a citrónovej šťavy v bio kvalite. Vďaka...
Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú, a potom sú naložené v nefiltrovanom extra panenskom olivovom oleji. Tento tradičný spôsob odstránenia horkosti bez...
Táto pasta je vyrobená z čiernych gréckych kalamata olív, extra panenského olivového oleja, vínneho octu, morskej soli a štipky oregana na ovoňanie. Vďaka šetrnej príprave si...
Ručne zbierané zrelé olivy sú naložené do nálevu z morskej soli a vínneho octu, kde niekoľko mesiacov fermentujú. Tento tradičný spôsob odstránenia horkosti bez použitia lúhu a...
Olivy odrody Throuba sa nechávajú plne dozrieť na slnku na strome olivovníka. Zbierajú sa ručne, aby nedošlo k ich poškodeniu. Po pretriedení prebieha prirodzený fermentačný...
Puky kaparového kríku sa musia žať v skorých ranných hodinách, kým sa nerozvinú. Po zbere sa naložia do slanej vody, čím sa uchová ich typická chuť a pevná štruktúra. Potom sa...
Tento extra pálivý krém je vyrobený z čerstvých talianskych bio feferónok dozretých na slnku. Vďaka šetrnej príprave si krém uchováva plnú prírodnú vôňu a chuť pálivých...
Veganská verzia bolonskej omáčky je skvelou alternatívou k omáčke so sójou. Vyrába sa v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok odrody...
Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny. Naša arrabbiata bola vyrobená v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých...