Citrónová šťava 100% BEUTELSBACHER 0,7 l
Kód: 550201Podrobný popis
Čo to je priame lisovanie? Bežné džúsy sú vyrábané z koncentrátu, ktorý sa vyrába odparovaním vylisovanej šťavy. Takto zahustený džús je lacnejší na prepravu a skladovanie. Pred plnením do konečného obalu sa koncentrát zriedi vodou. Zahusťovanie má negatívny vplyv tak na obsah vitamínov, ako aj na chuť džúsu. Džúsy z priameho lisovania sa získavajú lisovaním čerstvého ovocia a okamžitým stáčaním vylisovanej šťavy. Džús sa potom pasterizuje krátkym šetrným zahriatím, ktoré zaistí mikrobiologickú nezávadnosť džúsu. Pasterizovaný džús sa nemusí skladovať až do chvíle otvorenia v chladničke. Rozdiel medzi džúsom z koncentrátu a džúsom z priameho lisovania je viditeľný na prvý dúšok - ochutnajte!
Je šťava vhodná pre vegánov? Niektorí výrobcovia po vylisovaní šťavy filtrujú cez želatínu. Beutelsbacher pri výrobe želatínu NEPOUŽÍVA a šťavy tejto značky sú teda vhodné aj pre striktné vegánov.
OBJEM: 0,7 l
KRAJINA PÔVODU: Nemecko
ZLOŽENIE: lisovaná šťava z citrónov z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
TIP: Ak nespotrebujete celé balenie a nechcete, aby sa šťava pokazila, môžete ju zmraziť vo formičkách na ľad.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
| Energetická hodnota | 122 kJ/29 kcal |
|---|---|
| Tuky | 0,2 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,01 g |
| Sacharidy | 1,7 g |
| z toho cukry | 1,7 g |
| Bielkoviny | 0 ,4 g |
| Soľ | 0,003 g |
| Vitamín C | 25 mg (31 % DDD) |
DDD - denná odporúčaná dávka alebo referenčná hodnota príjmu
SKLADOVANIE: Pasterizované. Podiel ovocnej zložky 100%. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 14 dní.
UPOZORNENIE: Obal môžete vrátiť na jednom z našich odberných miest alebo v akejkoľvek predajni, kde vedú džúsy značky Beutelsbacher.

DE -ÖKO-007
Poľnohospodárska produkcia EÚ
Dodatočné parametre
| Kategória: | Bio ovocné šťavy a zeleninové nápoje |
|---|---|
| Vlastnosti: | Bio, Bez lepku, Vegan |
| Ks v kartóne: | 6 |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.



