Bio vanilkové lusky vcelku RAPUNZEL 2 ks

Bourbon vanilka sa pestuje len na ostrovoch Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovoch) a je cenená pre svoju výraznú príjemnú vôňu.

Pestovanie, zber a fermentácia vanilky vyžaduje veľa skúseností, starostlivosti a času. Vanilkové struky sa zberajú zelené a po zbere niekoľko mesiacov fermentujú pre plné rozvinutie charakteristickej vanilkovej vône. Bourbon vanilka vyniká prirodzene vysokým obsahom vonných látok, ktoré dokonca môžu kryštalizovať na povrchu ako malé biele kryštáliky. Toto je znak vysokej kvality, nie vada produktu!

Bio vanilkové lusky vcelku RAPUNZEL 2 ks
NOVINKA

Kód produktu:

11064

BIO:

A

Krajina pôvodu:

Komory

Cena s DPH:

 
8,40
bez DPH 7,00 €

na sklade

Kúpiť

OBJ. KÓD: 11064
HMOTNOSŤ: 10 g
KRAJINA PÔVODU: Komory
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
POUŽITIE: Vanilkový struk používame tak, že ho rozkrojíme a drobná zrnká vnútri struku pridávame po štipke do dezertov, pudingov, sladkého pečiva, jogurtov či krémov. Celý struk môžeme skladovať v kryštálovom či práškovom cukre. Tým sa nielen cukor krásne ovoňať vanilkou, ale je to tiež dobrý spôsob ako vanilku skladovať. Zvyšný lusk bez semienok nemusíme vyhadzovať. Povaríme Ak kúsok prázdneho struku krátko v mlieku pri príprave kaše, kakaa či pudingu, dodáme pokrmu vanilkovú vôňu.
Skladovať v suchu.