Mandľová múka 200g
Kód: 5215Podrobný popis
HMOTNOSŤ: 200 g
KRAJINA PÔVODU: Španielsko
POUŽITIE: Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do tort a cukroviniek, do krémov, dezertov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2589 kJ/621 kcal |
---|---|
Tuky | 55 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 5 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 3 g |
Bielkoviny | 22 g |
Soľ | 0,02 g |
SKLADOVANIE: Skladujte v chlade a suchu.
SK -BIO-001
Poľnohospodárska produkcia Španielsko
Dodatočné parametre
Kategória: | Oriešky a pod. |
---|---|
Vlastnosti: | Bio |
Ks v kartóne: | 12 |
Krajina pôvodu: | Španielsko |
Spoločnosť bionebio s.r.o. je česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá dovozom a výrobou biopotravín a potravín zdravej výživy. Drvivá väčšina sortimentu je v biokvalite.