Bio nebio, Strana 15
Radenie produktov
Výpis produktov
Celozrnná ražná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Skvele sa hodí na prípravu tradičného chlebového kvásku a na pečenie chleba. Môžeme ju tiež použiť do perníkových...
Celozrnná pšeničná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Jej farba je prirodzene tmavšia, obsahuje vyšší podiel vlákniny a ďalších cenných živín, ktoré sa nachádzajú v obale...
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Trstinová šťava prirodzene...
Český svetlý med prevažne z peľov agátov a lúčnych kvetov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.
Tmavý (lesný) med z prevažne z ihličnatých a zmiešaných lesov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.
Český svetlý med z prevažne z peľov lúčnych kvetov a sadov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.
Sušená trstinová šťava Panela je vlastne prírodný trstinový cukor, získavaný pôvodným spôsobom bez odstránenia melasy. Šťava vytekajúca počas drvenia trstinových stvolov je...
Prírodný kokosový cukor sa vyrába šetrným vysušením ručne zbieraného čerstvého nektáru z nerozvitých kokosových kvetenstiev. Má príjemnú ľahko karamelovú chuť a jemnú...
Prírodný trstinový cukor NATURALA obsahuje zvyškovú melasu, ktorá mu dodáva príjemnú ľahko karamelovú chuť a vôňu. Hodí sa do dezertov, ovocných šalátov, jogurtov, koktailov...
Prírodný trstinový cukor muscovado sa vyrába zahusťovaním trstinovej šťavy bez odstránenia zvyškovej melasy. Má jemné kryštáliky a typickú bohatú chuť a vôňu trstinovej šťavy....
Prírodný trstinový cukor BARISTA má príjemnú typickú chuť a vôňu, ktorá ľahko pripomína karamel či med a výborne nahrádza rafinovaný biely cukor v akomkoľvek pokrme. Je však...
Prírodný trstinový cukor melasový sa vyrába zahusťovaním trstinovej šťavy, z ktorej už bola odstránená časť cukru. Má jemné vlhké kryštáliky a typickú chuť a vôňu trstinovej...