Bio nebio, Strana 15

Osviežujúce ovocné lízanky bez syntetických aróm a farbív, ktoré sú jemne osladené prírodným trstinovým cukrom. Balenie obsahuje mix ôsmich chutí – granátové jablko, vodný...

Menšie balenie originálnych talianskych cukrárskych piškótov Savoiardi zo špaldovej múky sladených trstinovým cukrom. Tieto piškóty majú vysokú nasiakavosť a preto sa skvele...

Originálne talianske cukrárske piškóty Savoiardi zo špaldovej múky sladené trstinovým cukrom. Tieto piškóty majú vysokú nasiakavosť a preto sa skvele hodia na prípravu tiramisu...

Tieto sušienky sú upečené v malej rodinnej pekárni z celozrnnej špaldovej múky so štedrou dávkou strúhaného kokosu a štipkou mletého zázvoru. Špalda je pôvodný druh pšenice....

MOJE SUŠIENKY čokoládové obsahujú kúsky poctivej 60% horkej čokolády, namiesto bieleho cukru prírodný trstinový cukor a miesto palmového tuku kokosový olej. Čokoládová chuť je...

Ashwagandha čiže Vitánia snodárna je jednou z najdôležitejších ajurvédskych bylín. Z rastliny sa využíva koreň, ktorý sa drví na prášok. Táto tropická rastlina sa v ajurvéde...

Ako už názov napovedá, kukuričné sladidlo sa získava predovšetkým fermentáciou z kukurice, ale aj z iných rastlinných zdrojov obsahujúcich cukry. Pre naše telo sa jedná o úplne...

Ako už názov napovedá, pôvodným zdrojom brezového sladidla, niekedy nepresne označovaného ako brezový cukor, boli brezy. Priemyselne sa však vyrába aj z iných rastlinných...

Toto prírodné tekuté sladidlo sa získava z koreňa čakanky. Je veľmi obľúbené pre svoj vysoký obsah vlákniny a nízky glykemický index. Neobsahuje lepok, laktózu ani žiadne arómy....

Sirup z agáve je prírodným mexickým sladidlom na báze fruktózy. Rastlina agáve je tradičnou súčasťou stravy amerického juhozápadu a Mexika po celé stáročia, domorodí Mexičania...

Celozrnná ražná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Skvele sa hodí na prípravu tradičného chlebového kvásku a na pečenie chleba. Môžeme ju tiež použiť do perníkových...

Celozrnná pšeničná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Jej farba je prirodzene tmavšia, obsahuje vyšší podiel vlákniny a ďalších cenných živín, ktoré sa nachádzajú v obale...
Stránka 15 z 17 - 194 položiek celkom