Bio nebio, Strana 15
Výpis produktov

Ako už názov napovedá, pôvodným zdrojom brezového sladidla, niekedy nepresne označovaného ako brezový cukor, boli brezy. Priemyselne sa však vyrába aj z iných rastlinných...

Toto prírodné tekuté sladidlo sa získava z koreňa čakanky. Je veľmi obľúbené pre svoj vysoký obsah vlákniny a nízky glykemický index. Neobsahuje lepok, laktózu ani žiadne arómy....

Sirup z agáve je prírodným mexickým sladidlom na báze fruktózy. Rastlina agáve je tradičnou súčasťou stravy amerického juhozápadu a Mexika po celé stáročia, domorodí Mexičania...

Celozrnná ražná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Skvele sa hodí na prípravu tradičného chlebového kvásku a na pečenie chleba. Môžeme ju tiež použiť do perníkových...

Celozrnná pšeničná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Jej farba je prirodzene tmavšia, obsahuje vyšší podiel vlákniny a ďalších cenných živín, ktoré sa nachádzajú v obale...

Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Trstinová šťava prirodzene...

Český svetlý med prevažne z peľov agátov a lúčnych kvetov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.

Tmavý (lesný) med z prevažne z ihličnatých a zmiešaných lesov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.

Český svetlý med z prevažne z peľov lúčnych kvetov a sadov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.

Sušená trstinová šťava Panela je vlastne prírodný trstinový cukor, získavaný pôvodným spôsobom bez odstránenia melasy. Šťava vytekajúca počas drvenia trstinových stvolov je...

Prírodný kokosový cukor sa vyrába šetrným vysušením ručne zbieraného čerstvého nektáru z nerozvitých kokosových kvetenstiev. Má príjemnú ľahko karamelovú chuť a jemnú...

Prírodný trstinový cukor NATURALA obsahuje zvyškovú melasu, ktorá mu dodáva príjemnú ľahko karamelovú chuť a vôňu. Hodí sa do dezertov, ovocných šalátov, jogurtov, koktailov...