Bio nebio, Strana 8

Indica je odroda dlhozrnnej ryže a je po uvarení nadýchaná a sypká, zrná sú pevné a voňavé. Používame ju hlavne ako prílohu a ako základ vyprážanej ryže so zeleninou či mäsom....

Indica je odroda dlhozrnnej ryže a je po uvarení nadýchaná a sypká, zrná sú pevné a voňavé. Používame ju hlavne ako prílohu a ako základ vyprážanej ryže so zeleninou či mäsom....

Basmati je obľúbená pre svoju typickú vôňu a chuť. Jej dlhé a úzke zrnká sú po uvarení nadýchané, sypké a pevné. Basmati je veľmi všestranná a skvele sa hodí k mnohým pokrmom,...

Basmati je obľúbená pre svoju typickú ušľachtilú vôňu a chuť. Jej dlhé a úzke zrnká sú po uvarení nadýchané, sypké a pevné. Je veľmi všestranná a svojou chuťou sa skvele hodí k...

Jasmínová ryža pri varení uvoľňuje charakteristickú jedinečnú vôňu. Jej dlhé zrnká sú po uvarení ľahko lepkavé, ale pevné. Skvele sa hodí ako príloha k ázijským pokrmom. Natural...

Naša mliečna ryža je guľatozrnná ryža vypestovaná v Taliansku. Po uvarení je mäkká a ľahko lepkavá a hodí sa ako príloha k omáčkam, do ryžových náplní, nákypov a ako závarka do...

Naša mliečna ryža je guľatozrnná ryža vypestovaná v Taliansku. Po uvarení je mäkká a ľahko lepkavá a hodí sa ako príloha k omáčkam, do ryžových náplní, nákypov a ako závarka do...

Hrach je obľúbenou strukovinou predovšetkým pre svoje všestranné použitie. Môžeme ho použiť ako zdravú prílohu, pridať do polievky, do nátierok aj šalátov. Výborne chutí s...

Čierne fazule majú korenenú, orechovú chuť a sú veľmi obľúbené v mexickej kuchyni. Pri varení si uchovávajú svoj tvar aj pevnosť. Skvele sa hodí do vegetariánskych pokrmov aj k...

Tieto malé zelené fazule sú veľmi obľúbené v čínskej aj indickej kuchyni. Varené fazule mungo používame do hustých zeleninových polievok, do zmesí so zeleninou či mäsom a ako...

Cícer alebo rímsky hrach je obľúbenou strukovinou Blízkeho východu a základom obľúbeného falafelu a nátierky hummus. Varený cícer používame do zeleninových zmesí a karí, za...

Čierna šošovica beluga je obľúbená pre svoju typickú chuť a rýchlu prípravu bez namáčania. Jej drobné čierne oválky dodávajú pokrmu zaujímavý vzhľad. Používame ju do šalátov,...
Stránka 8 z 17 - 194 položiek celkom