Ovocňák

Tento povzbudzujúci ovocný čaj obsahuje veľkú porciu rakytníka, maté, ginkgo, guaranu a kvety slezu. Rakytník sa pestuje na farme v Beckovom a je skvelým zdrojom vitamínu C....

Tento svieži ovocný čaj obsahuje štedrú porciu rakytníka, bazové kvety a citrónovú trávu. Rakytník je skvelým zdrojom vitamínu C a pestuje sa na farme v Beckovom. Nálev má...

Tento ovocný čaj je skutočným ovocným pohladením. Obsahuje plody arónie, sušené jablká, maliny a šípok. Má sýto červenú farbu, ľahko sladkastú chuť s tónmi medu a vonia po...

Tento ovocný čaj obsahuje plody arónie, kúsky zázvoru a ibištek. Jemnú citrusovú vôňu mu dodáva citrónová tráva. Má temne červenú farbu a ľahko kyslú chuť so štipľavými tónmi...

Tieto sušené hruškové krúžky obsahujú iba 100% slovenských hrušiek bez pridaného cukru. Vyrába sa z tých najsladších odrôd hrušiek Williams zo sadov z Vlčnova. Hrušky sú...

Tieto jablčné krúžky obsahujú iba 100% slovenských jabĺk bez pridaného cukru. Najprv prechádzajú jabĺčka dôkladnou prebierkou, potom sa okrájajú, zbavia jadrovníka a nakrájajú...

Poctivý slivkový lekvár varený klasickým spôsobom v medenom kotli zhruba 48 h. Slivky pochádzajú zo slovenských sadov a žnú sa v plnej zrelosti. Vďaka tomu sa lekvár nemusí...

Zloženie: 70% jablková dreň, 20% hrušková dreň, 10% pufová ryža sladké, šťavnaté a chrumkavé zároveň detská desiata, ktorú môžu jesť deti pokojne každý deň len a len ovocie s...

Zloženie: 70% jablčná dreň, 20% malinová dreň, 10% pufová ryža sladké, šťavnaté a chrumkavé zároveň rafinovane kyslasté, aby chutili deťom i dospelým len a len ovocie s hŕstkou...

Tieto ovocné jablčno-višňové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-hruškové plátky obsahujú iba 100 % českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-slivkové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...
Stránka 1 z 4 - 46 položiek celkom