Rapunzel, Strana 5

Združenie Alce Nero, taliansky výrobca cestovín značky RAPUNZEL, samo pestuje všetku špaldu a prevažnú časť tvrdej pšenice na výrobu svojich cestovín. Zvyšok pšenice je...

Celozrnné lasagne RAPUNZEL z tvrdej pšenice majú príjemnú nie výrazne „celozrnnú” chuť. Používame ich preto ako klasické lasagne z bielej múky z tvrdej pšenice. Ak chceme...

Špirálky sú najrozšírenejším tvarom cestovín a vďaka ich tvaru na nich dobre priľne omáčka. Celozrnné špirálky RAPUNZEL z tvrdej pšenice sa nelepia a nerozvárajú a majú...

Penne sú krátke rúrky s jemným vrúbkovaním a skosenými koncami. Vďaka vrúbkovaniu na nich priľne dobre omáčka, ktorá sa vďaka skoseným koncom ľahko dostáva aj dovnútra cestovín....

Celozrnné špagety RAPUNZEL z tvrdej pšenice sa nelepia a nerozvárajú a majú príjemnú nie výrazne „celozrnnú” chuť. Používame ich preto ako klasické cestoviny z bielej múky z...

Mladý zelený hrášok vypestovaný v Taliansku podľa zásad ekologického poľnohospodárstva sa rýchlo dovezie do spracovacieho závodu, kde je vylúpaný, očistený, zaliaty soľným...

Prirodzená sladkosť tejto kukurice je daná použitou odrodou kukurice cukrovej. Zozbieraná kukurica sa rýchlo dovezie do spracovacieho závodu, kde je vylúpaná, očistená, zaliata...

Biela fazuľa cannellini v slanom náleve sa hodí na rýchlu a jednoduchú prípravu pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových zmesí a šalátov. Idú dobre rozmixovať a...

Čierna fazuľa v slanom náleve sa hodí k rýchlej a jednoduchej príprave pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových zmesí a šalátov. Dajú sa dobre rozmixovať a hodí...

Zmes strukovín v slanom náleve sa hodí na rýchlu a jednoduchú prípravu pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových zmesí, mexických pokrmov a šalátov.

Čierna šošovica beluga v slanom náleve je ideálna pre chvíle, kedy potrebujeme mať rýchlo uvarené. Hodí sa do šalátov, do zeleninových pokrmov, ale aj ako príloha. Jej chuť...

Zelená šošovica v slanom náleve je ideálna pre chvíle, kedy potrebujeme mať rýchlo uvarené. Hodí sa napríklad na prípravu polievok (šošovicové, zeleninové...), hutných šalátov,...
Stránka 5 z 13 - 150 položiek celkom