Rapunzel, Strana 8
Radenie produktov
Výpis produktov
Jedinečná plná chuť Samby je daná hlavne veľmi vysokým obsahom lieskových orieškov (45%) doplnených sušenou trstinovou šťavou rapadura, voňavým kakaom, plnotučným mliekom a...
Táto 100%-ná mandľová pasta sa vyrába z nepražených európskych mandlí zbavených šupky. Má výraznejšiu marcipánovú chuť a vôňu a hodí sa najmä na prípravu dezertov, je vynikajúci...
Táto 100%-ná mandľová pasta sa vyrába z mandlí so šupkou, ktoré sú šetrne upražené pri 140 - 150 ° C a namleté najemno. Výsledná pasta sa stáča do pohárov pod vákuom. Prirodzene...
Táto 100%-ná lieskovooriešková pasta sa vyrába z orieškov, ktoré sú šetrne upražené vzduchom za využitia energie z obnoviteľných zdrojov a potom najemno namleté. Prirodzene...
Tzv. tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semienok. Je obľúbené v makrobiotickej kuchyni, používa sa vo vegánskej nátierke hummus a hodí sa do väčšiny nátierok na...
Tzv. tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semienok. Je obľúbené v makrobiotickej kuchyni, používa sa vo vegánskej nátierke hummus a hodí sa do väčšiny nátierok na...
Tzv. tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semienok. Je obľúbené v makrobiotickej kuchyni, používa sa vo vegánskej nátierke hummus a hodí sa do väčšiny nátierok na...
Čokoládový pudingový prášok s vysokým obsahom kakaa, ktorý neobsahuje farbivá a arómy. Skvelý bio puding pripravíme z bio kravského, kozieho, sójového či ryžového mlieka.
Vanilkový pudingový prášok, ktorý neobsahuje farbivá ani arómy, ale na navoňanie iba pravú Bourbon vanilku. Skvelý bio puding pripravíme z bio kravského, kozieho, sójového či...
Čokoláda pre tých, ktorí sa vyhýbajú mlieku, ale nemajú radi klasickú horkú čokoládu. Nirwana je tenká šupka horkej čokolády, naplnená luxusným nugátovým krémom bez palmového...
Jemná "mliečna" čokoláda, ktorá namiesto mlieka obsahuje kokosové mlieko a je teda vhodná aj pre vegánov. Je vyrábaná vo Švajčiarsku tradičnou metódou dlhého konšovania, vďaka...
Jemná mliečna čokoláda s celými orieškami z Projektu Turecko je vyrábaná vo Švajčiarsku tradičnou metódou dlhého konšovania, vďaka ktorému plne vynikne sprvu skrytá bohatá chuť...