Bio rakytníková šťava 100% 0,2 l
Kód: 550182Podrobný popis
Je šťava vhodná pre vegánov? Niektorí výrobcovia po vylisovaní šťavy filtrujú cez želatínu. Beutelsbacher pri výrobe želatínu NEPOUŽÍVA a šťavy tejto značky sú teda vhodné aj pre striktné vegánov.
Čo to je priame lisovanie? Bežné džúsy sú vyrábané z koncentrátu, ktorý sa vyrába odparovaním vylisovanej šťavy. Takto zahustený džús je lacnejší na prepravu a skladovanie. Pred plnením do konečného obalu sa koncentrát zriedi vodou. Zahusťovanie má negatívny vplyv tak na obsah vitamínov, ako aj na chuť džúsu. Džúsy z priameho lisovania sa získavajú lisovaním čerstvého ovocia a okamžitým stáčaním vylisovanej šťavy. Džús sa potom pasterizuje krátkym šetrným zahriatím, ktoré zaistí mikrobiologickú nezávadnosť džúsu. Pasterizovaný džús sa nemusí skladovať až do chvíle otvorenia v chladničke. Rozdiel medzi džúsom z koncentrátu a džúsom z priameho lisovania je viditeľný na prvý dúšok - ochutnajte! z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
OBJEM: 0,33 l
KRAJINA PÔVODU: Nemecko
ZLOŽENIE: lisovaná šťava z rakytníka z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
UPOZORNENIE: Vratná fľaša bude pripočítaná k cene výrobku. Obal môžete vrátiť na jednom z našich odberných miest alebo v akejkoľvek predajni, kde vedú džúsy značky Beutelsbacher.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
| Energetická hodnota | 264 kJ/63 kcal |
|---|---|
| Tuky | 3 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,8 g |
| Sacharidy | 4,8 g |
| z toho cukry | 4,5 g |
| Bielkoviny | 1,2 g |
| Soľ | 0,003 g |
| Vitamín C | 60 mg (75 % DDD) |
DDD - denná odporúčaná dávka alebo referenčná hodnota príjmu
SKLADOVANIE: Pasterizované. Podiel ovocnej zložky 100%. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 7 dní.

DE -ÖKO-007
Poľnohospodárska produkcia EÚ
Dodatočné parametre
| Kategória: | Bio ovocné šťavy a zeleninové nápoje |
|---|---|
| Vlastnosti: | Bio, Bez lepku, Vegan |
| Ks v kartóne: | 12 |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.



