E-shop, Strana 85
-
Alpenbaur
-
Bioprodukt JT
-
Zemanka
-
Tyčinky raw, müsli a tyčinky proteín
-
Freee
-
Nairns
-
Smart Organic
-
Bio Chocolates from Heaven
-
Meybona
-
Allnature
-
Joe Glow
-
Kookie Cat
-
Fudgio
-
bett'r
-
Bio čokoláda
-
Roobar
-
Bio müsli, kukuričné lupienky
-
Prírodné sladidlá a sirupy
-
Sušienky a sladkosti
-
Čaj, káva
-
Fair trade výrobky
-
Kakao a puding
-
Čokoládové pomazánky
-
Oriešky a pod.
-
Sušené ovocie
-
Kompóty, džemy
-
Olejnaté semienka
-
Strukoviny
-
Ryža
-
Obilniny
-
Cestoviny
-
Oleje, tuky a octy
-
Z rajčín a zeleniny
-
Soľ, bujóny, korenie
-
Rastlinné mlieka
-
Mliečne výrobky
-
Prepustené maslo ghi
-
Slané snacky a sucháre
-
Slané snacky a chlieb
-
Droždie
-
Ovocné šťavy a nápoje
-
Lifefood
-
Cocoa
-
Damodara
-
Organiqa
-
Cerea
-
Koko dairy free
-
Balkánske špeciality, nátierky, džemy
-
Natu
-
Nominal
-
Od včely
Radenie produktov
Výpis produktov
Skvelá chuť ovocia v raw čokoláde. Zloženie: čokoláda 50% (surové kakaové bôby *, cukor z kokosových kvetov*, kakaové maslo *, vanilka Bourbon * - obsah kakaovej hmoty je...
Bio himalájska basmati ryža natural dlhozrnná pololúpaná je po uvarené voňavá, sypká, pevná.
Peruánske kávy slávia svoj návrat. Aj vďaka FairTrade farmári úspešne zavádzajú do výroby nové procesy, ktoré umožňujú pestovať kávu na svetovej úrovni. Náš profil praženia...
V chuti BIO Férovej kávy Ethiopia značky SAMAY objavíte šípky, citrónovú trávu a kvety čajovníka. Starostlivo vyberané zrnká prastarej odrody arabiky pochádzajú od kávových...
BIO Férová výberová zrnková káva Decaf, z ktorej bol kofeín odstránený organickým spôsobom bez použitia chémie, je upražená v malej lokálnej pražiarni na Slovensku. V jej chuti...
Férová zrnková káva zbieraná farmármi po celom svete, pražená v pražiarni Samay. Vďaka svojej chuti a vlastnostiam je výborným štartérom na skoré ráno. Milovníkov kávy poteší...
Zrnká prémiovej kolumbijskej kávy s výnimočnou chuťou čokoládových a orechových tónov s ľahkou tabakovou arómou a presvedčivým telom. Vynikajúca káva na prípravu espressa. 100%...



