Bio nebio, Strana 6

Táto zmes vločiek a semienok je ideálnym základom domáceho müsli, vločkovej kaše a müsli tyčiniek. Na prípravu müsli dochutíme napríklad čerstvým ovocím či orieškami a podávame...

Zapekané müsli so strúhaným kokosom a kokosovými plátkami. Sladené iba medom, sirupom z agáve a hrozienkami, bez prídavku cukru. Chuť je zvýraznená zapečením, vďaka ktorému...

Vynikajúce zapekané müsli s vysokým podielom mandlí sladené iba javorovým sirupom. Chuť je zvýraznená zapečením, vďaka ktorému müsli získa aj príjemnú chrumkavosť. Možno...

Toto zapekané müsli obsahuje vločky z európskeho ovsa, je ochutené kokosom a čokoládou a osladené prírodným trstinovým cukrom. Chuť je zvýraznená zapečením, vďaka ktorému müsli...

Strúhanka z kukuričnej a cícerovej múky je vhodná na obaľovanie, prípravu placiek, ale aj na zahustenie polievok a omáčok. Zloženie: kukuričná múka 85%, cícerová múka. 100% bio.

Ovsené vločky sa vyrába lisovanie ovseného zrna. Jedná sa o veľké vločky, ktoré sú vhodné najmä na prípravu ovsenej kaše a do müsli zmesí. Ovsené vločky majú vysoký obsah...

Tieto ovsené vločky boli vyrobené naparením a valcovaním bezlepkového bio ovsa a sú vhodné aj pre bezlepkárov bez reakcie na avenín (bielkovinu ovsa).Jedná sa o veľké vločky,...

Tieto ovsené vločky boli vyrobené naparením a valcovaním bezlepkového bio ovsa a sú vhodné aj pre bezlepkárov bez reakcie na avenín (bielkovinu ovsa). Jedná sa o malé (jemné)...

Bulgur je veľmi obľúbeným pokrmom na Blízkom východe. Quinou nazývajú Inkovia matkou obilia, hoci v skutočnosti nejde o obilninu, ale semená druhu merlíka. Quinoa obsahuje...

Bulgur je veľmi obľúbeným pokrmom na Blízkom východe. Ide o univerzálnu surovinu, ktorá sa v kuchyni nikdy nestratí. Najčastejšie sa používa ako príloha s pečenou i dusenou...

Amarant bol základnou potravinou Inkov a Aztékov a dnes je považovaný za plodinu budúcnosti. Semienka amarantu sú nutrične nesmierne cenné najmä pre svoj obsah bielkovín....
Stránka 6 z 18 - 206 položiek celkom