Soľ, bujóny, korenie, Strana 2

Bio rasca celá vypestovaná na farme Marcely a Martina Ležákových pod Hostýnskymi vrchmi na Zlínsku. Rasca rastie divoko na lúkach strednej Európy, a nie je preto divu, že je...

Jemná a voňavá zmes citrusových plodov v kombinácii s aromatickým korením ako je škorica, badián, klinčeky a nové korenie slúži na ochutenie vareného vína alebo horúceho punču....

Vynikajúca zmes perníkového korenia v bio kvalite v sebe nesie typickú vôňu a teplé tóny škorice a klinčekov, jemnosť jej dodáva muškátový kvet a štipľavosť sušený zázvor. Hodí...

Chuťovo vyladená zmes korenia na steak obsahuje iba korenie a bylinky, ktoré sa k mäsu skvele hodia a dokážu zvýrazniť jeho chuť. Pikantné čierne korenie, sladká paprika a...

Zmes korenia Barbecue je plná aromatického a chuťovo výrazného korenia, ktoré sa používa predovšetkým pri grilovaní. Sladká chuť červenej papriky je doplnená o štipľavú chuť...

Táto zmes korenia je zložená z tých najaromatickejších a chuťovo vyladených bylín – rozmarínu, tymiánu, voňavej bazalky, jemného oregana a pikantného čierneho korenia. Skvele...

Čierne korenie vyniká svojou typicky korenenou vôňou a chuťou a je obľúbeným korením nielen českej kuchyne. Kombinácia čierneho drveného korenia a citrónovej kôry sa postará...

Toto čierne korenie vyniká svojou typicky korenenou vôňou a chuťou. Čierne korenie je obľúbeným korením nielen slovenskej kuchyne. Používa sa na dochutenie mäsa, do omáčok, na...

Toto čierne korenie vyniká svojou typicky korenenou vôňou a chuťou. Vypestované bolo na Srí Lanke, kde sú na jeho pestovanie ideálne podmienky. Čierne korenie je obľúbeným...

Starofrancúzska horčica je vyrábaná remeselne podľa originálnej trapistickej receptúry mníchov z kláštora Nový Dvůr. Tradične, každý kláštor rádu sa musí uživiť prácou svojich...

Základná horčica z Nového Dvora je ideálna na zoznámenie sa s týmito špičkovými kláštornými výrobkami. Nie je v bio kvalite, a je preto cenovo dostupnejšie. Rovnako ako ostatné...

Táto horčica má jemnú sladkastú chuť a nepáli. Hodí sa do zemiakového šalátu, šalátových zálievok a výborne dopĺňa chuť mäsa, údenín či syra. Možno ju použiť aj na prípravu...