Rapunzel, Strana 3
Veľmi jemná a hustá omáčka na cestoviny Tyger je určená hlavne malým deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom. Bežné omáčky na cestoviny sú preto väčšinou pre deti príliš riedke...
Tieto lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Na výrobu tohto pretlaku boli použité paradajky odrody Mauro Roso, vyšľachtené tradičnými postupmi priamo na použitie v ekologickom poľnohospodárstve. Tieto paradajky dozreli v...
Na výrobu tohto pretlaku boli použité paradajky odrody Mauro Roso, vyšľachtené tradičnými postupmi priamo na použitie v ekologickom poľnohospodárstve. Tieto paradajky dozreli v...
Na výrobu tohto pretlaku boli použité paradajky odrody Mauro Roso, vyšľachtené tradičnými postupmi priamo na použitie v ekologickom poľnohospodárstve. Tieto paradajky dozreli v...
Tento jedinečný kečup v biokvalite je sladený iba zahustenou jablčnou šťavou, je plný paradajok a neobsahuje žiadne konzervanty a zahusťovadlá. Na jednu fľašu sa spotrebuje 1,3...
Tento kečup je vyrobený zo zrelých čerstvých na talianskom slnku do červena dozretých paradajok odrody Mauro Roso, vyšľachtených tradičnými postupmi priamo na použitie v...
Passata rustica obsahuje nahrubo drvené paradajky zjemnené čerstvou bazalkou. Táto passata bola pripravená šetrným spracovaním čerstvých prirodzene na slnku do červena dozretých...
Menšie balenie passaty pre tých, ktorí nevaria pre viac ľudí a nepoužívajú passatu často. Pretože je otvorenú passatu nutné skladovať v chladničke a počas niekoľkých dní...
V Čechách nie je používanie passaty - drvených paradajok - zatiaľ príliš rozšírené. Na rozdiel od paradajkového pretlaku sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac...
Tento ocot sa vyznačuje šetrným prírodným spôsobom výroby. Pripravuje sa z nesíreného bieleho vína vyrobeného z bio hrozna, zreje v drevených sudoch a pri výrobe nie je...
Táto krajová špecialita sa pripravuje výhradne v severotalianskej provincii Modena. Vyrába sa skvasením šťavy vybraných odrôd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a ďalšie...
Stránka 3 z 13 - 156 položiek celkom